Saturday, October 15

Після жахливого землетрусу в Японії 11 березня, ми придумали цю технологію

Після жахливого землетрусу в Японії 11 березня, ми придумали технологію, яка здатна на мій погляд ефективно прогнозувати землетруси за 3-4 години до їх настання.
Суть ноу-хау:
Тварини - птахи, риби, собаки, кішки мають здатність передбачати землетрус та інші природні катаклізми, наприклад вулкани. У науці цього є чимало підтверджених фактів. За допомогою мережі Інтернет, можна на одному сайті отримати постійну інформацію про відхилення в поведінці тварин, що знаходяться в домашніх умовах в одній місцевості. Я думаю, що достатньо мати в одному місті чи селищі 200 підключених до Інтернету точок, господарі яких повідомляли б про якихось різких змін у поведінці своїх собак, кішечок, золотих рибок, канарок, хвилястих папужок і інших тварин.Через тиждень буде видно, наприклад, що в середньому у 40 людських вихованців у день зриває дах. Абсолютні цифри тут не мають значення, головне, це отримати розмір фону. Нехай він буде як в даному прикладі дорівнює 20% І тоді, як тільки буде фіксуватися стрибкоподібне масове відхилення в поведінці тварин від середньостатистичної похибки, це і буде свідчити про швидке настання катаклізму в даному районі. За наявності декількох точок обробки інформації можливо навіть точно вирахувати місце епіцентру. При наявності великої кількості даних, можливо навіть заздалегідь визначати силу майбутнього землетрусу. Ну а той, хто предпрежден, той озброєний.


Що б випробувати цю технологію, не потрібні мільйони доларів, портал Yahoo може зробити її за тиждень. Ми писали і зверталися в Японські посольства і консультво, в газети і телестудії - ніхто не хоче слухати айну Росії. Але рано чи пізно ми все одно зробимо цю технологію і дізнаємося, працює вона чи ні. І якщо вона працює, то кожна смерть японця або айну, загиблого від землетрусу після 11 березня 2011 ляже на совість тих, хто ПОВИНЕН піклуватися про наших народів.

No comments:

Post a Comment

You can write whatever you want, but technically, the precise mathematical-statistical forecast of earthquakes based on information about the behavior of wild and domestic animals, birds, fish, and individuals available from 1995, with the advent of social networking.

THE STRUCTURE OF INPUT BIG DATA: API applications to social networks